Пловдичанка ще трябва да плати глоба от 300 лева, тъй

...
Пловдичанка ще трябва да плати глоба от 300 лева, тъй
Коментари Харесай

Жадна за огнена вода пловдивчанка си изпати лошо след изпълнение до заведение в Кючука

Пловдичанка ще би трябвало да заплати санкция от 300 лв., защото е пила алкохол и вдигала звук на тротоар до кафе " Елида " в Кючука. Това излиза наяве от решение на Районен съд Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Жената е била глобена за това, че при направена инспекция на 31.05.2018 година ул. " Димо Хаджидимов " № 4 било открито, че нарушава публичния ред, като използва алкохолна напитка на публично място в града - пред заведение " Елида ".

В хода на правосъдното разследване е разпитан актосъставителят, който удостоверява отразеното от него в акта. Бил изпратен по сигнал за следващо нарушение на нощната тишина до заведение " Елида ", което не работило. Отпред обаче имало гости, които отказали да си тръгнат, защото желали да си допият. Глобената пловдивчанка пък била най-гръмогласна от цялата компания, като споделила, че служителите на реда няма да ги спрат и че ще си продължат макар актовете.

Дамата обаче решила да апелира наложената й глоба, като твърди, че е неправилна и незаконосъобразна, заради което желае анулацията й. Районните магистратите обаче са на мнение, че актът е закономерен. Нарушен е член 9, алинея 1, т. 7 Наредба за обезпечаване на публичния ред и надлежно дамата би трябвало да заплати санкцията си. Решението не е дефинитивно, може да се апелира в 14-дневен период пред Административен съд Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР