Плеймейтката Златка Райкова най-после роди втория си син, чието има

...
Плеймейтката Златка Райкова най-после роди втория си син, чието има
Коментари Харесай

Златка Райкова не позволи на мъжа си да е до нея, докато ражда

Плеймейтката Златка Райкова най-сетне роди втория си наследник, чието има към момента пази в загадка, само че почитателите й допускат, че се споделя Карен. С радостната новина се похвали сътрудникът ѝ Карен Хачатрян в инстаграм профила си.

„ Добре пристигнал на света, моя обич ”, написа щастливият баща в обява, на която се вижда самият той гушнал новороденото. Златка не е разрешила на половинката си да участва по време на раждането. Самата тя съобщи в диалог с почитатели, че мястото на мъжа не е в родилната зала. „ Обичам ви! ” – написа русокоската под фотоса на Карен и сина им.

Носителката на купата „ Мис Плеймейт ” за 2007 година заяви, че е бременна при започване на декември, когато с годеникът ѝ бяха на отмора на Малдивите. По това време русокоската показа във виртуалното пространство своя провокативна фотография, на която театралничи без облекла. На изображението тя стоеше под външния душ в двора на първокласната вила, която бяха наели на екзотичната дестинация. Акцентът в него бе наедрелият ѝ стомах, издаващ, че още веднъж ще бъде майка. Това е втори наследник за хубавицата, която има правоприемник Благой от някогашния футболист Благо Георгиев - Джизъса. Детето към този момент е на 3 години, а неотдавна Русата Златка съобщи, че нито баща му, нито баба му и дядо му по бащина линия се интересуват от него. За мъника плеймейтката разчита на грижите на Карен и майка си Виктория.

В обществените мрежи се майтапят, че русокоската е изчакала някогашният й Благой Георгиев да се прибере от Доминикана, където участваше в „ Сървайвър ”, с цел да го сюрпризира с бебе от различен мъж.

„ Няма единствено Джизъса да прави бебета. Малко и Златка да го подразни с наследници ” – майтапят се в светските среди. В момента русокоската ликува поради следващия бракоразвод на някогашния й избраник, който я болест поради младата Полина Спасова и се ожени за нея, само че бракът им просъществува единствено година.
В началото на предишния месец Златка и Карен проведоха бебешко празненство по случай идното раждане, въодушевено от американския бит, прочут като „ Baby Shower ”. Тя обаче наруши открития презокеански обред, съгласно който на събирането се канят само дами, защото на нейното участваха и господа. Любопитна детайлност е, че на събирането еротичният модел разкри първата писмен знак от името на детето, което другояче държи в цялостна загадка, отказвайки да го разкрие. Тогава от изявленията ѝ в обществената мрежа се видя, че върху захарната глазура на бисквитите за спомен, раздаващи се на гостите, е изписано „ К ”, което присъстваше и в надписа, изравен върху огромната картонена фигура, изрязана във формата на луна.

Отговаряйки обаче по-късно на въпросите на своите фенове, тя изрично съобщи, че няма авансово да разкрие по какъв начин ще кръсти втория си наследник. Въпреки това мнозина допуснаха, че не е изключено Райкова да е решила да назова момчето на татко му, както стори в предишното с първото си дете, което кръсти на някогашния футболист Благой Георгиев, а след това съжали, че го е нарекла по този начин и в този момент го назовава Боби.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР