Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите

...
Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Уличиха Златка и Карен в долна лъжа

Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите двойки у нас. Изплуваха шокиращи детайлности за тях, които ще изненадат всички. 

Бурната връзка на Златка Райкова с Карен била безспорна игра. Това настояват източници на " Хотнюз ", които разкриха какви тъкмо са им връзките, а точно един фалш и спектакъл за публиката.

" Тя целеше да уцели Благой с тази афиширана връзка. Толкова е изкуствено и всичко е единствено за сторита в обществената мрежа. Хората към тях виждат и знаят истината ", настояват информаторите.

Извън интимността от фотосите, която виждаме всекидневно да разгласяват на кг в Инстаграм, те са студени един към различен, не се харесват, не се схващат, дори няма защо да си приказват. " Толкова е смешно онлайн, когато си до тях ", установяват за Златка и новия й.

Освен това, въпросният Карен не е богат правоприемник, както се разяснява. " В живота когато нещо наподобява толкоз красиво, както те го показват - не е същинско. Те се виждат единствено, с цел да се снимат и това е ", описват още осведомени.

Хора от обкръжението на Карен го разказват като безспорен нарцис. С връзката си със Златка той целял да получи внимание и най-много да бъде прочут. " Чрез нея може да получава оферти за разнообразни реклами. Той си беше купил почитатели в остарелия си профил, като за нощ бяха нарастнали с 10 000 и беше опитал самичък, само че безрезултатно ", настояват осведомени.

Луксозният живот, който показва новия на Злати е надалеч от истината. Той по-скоро произлиза от оскъдно семейство, в сравнение с да е роден със сребърна лъжичка в устата. В профила на брат му в Инстаграм, който за жалост към този момент е заключен имало фотография на Карен от тези години, в които не е имал пари, преди да ги изкара от черно тото, описват още източници.

" В момента няма сигурен приход, занимава се с биткойн и демонстрира подправен начин на живот с вярата да стане истина. А и Златка не е единствената с която е опитвал да го направи, прецакал е доста други. А тя просто си го връща на Благой ", заключават темата
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР