Плеймейтката Светлана Гущерова е в очакване на първата си рожба.

...
Плеймейтката Светлана Гущерова е в очакване на първата си рожба.
Коментари Харесай

Светлана дарява Гущеров със син

Плеймейтката Светлана Гущерова е в очакване на първата си рожба. Близки до русата изкусителка издадоха, че тя ще сбъдне фантазията на обичания си - да го подари със наследник.

Очаква се момченцето да се появи на бял свят през март. По-наблюдателните почитатели пък видяха, че в последно време Светлана пуска фотоси с тъмни облекла или необятни облекла, които вероятно да прикрият наедрялото ѝ коремче.

Възможно е и поради щастливата вест тя да е взела решението си да се отдръпна от светските среди. Причината, която хубавицата съобщи, се крие в това да е примерна брачна половинка и стопанка, тъй като „ бракът е нещо свещено “. Тя е безапелационна, че сходен вид събития въобще не ѝ липсват.

„ Животът ми се промени доста и към хубаво. Вече имам фамилията, за което постоянно съм мечтала. Ако преди съм мислела най-вече за себе си, в този момент към този момент мисля за двама “, съобщи неотдавна някогашният сексуален модел.

Няма публично удостоверение, че семейство Гущерови ще се усили с един член, написа Монитор.

Припомняме, че Светлана подвигна две сватби с предприемача Християн Гущеров през юли. Голямата гала се организира пред 100 посетители на рождения ден на младоженеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР