Плеймейтката с мераци към чалгата се превърна в едно от

...
Плеймейтката с мераци към чалгата се превърна в едно от
Коментари Харесай

Плеймейтката Анджелина, заряза мускулестия си любовник, с който заснеха порно

Плеймейтката с мераци към чалгата се трансформира в едно от най-обсъжданите имена в последните дни, откакто здравенякът Йордан Йорданов самичък се похвали в профила си в Instagram по какъв начин опъва на мисионерска поза палавата брюнетка. Клипчето е снимано от мъжагата с неговия телефон и за двамата е ясно, че пристрастеностите им се увековечават.

На видеото Йордан люби бурно Анджелина и снима от близко горещите пристрастености. Анджелина лудо се мята. Мнозина разясняват охканията и пъшканията й като изкуствени за пред камера.

За броени часове видеото с бурните милувки събра хиляди гледания. Анджелина незабавно реагира в своя профил и споделя, че някой недоброжелател й го е хакнал, без тя да знае, и по този начин видеото се озова и в нейната страница. Въпреки че точно Йордан самичък разгласява клипчето, плеймейтката е безапелационна, че любовта им е по-силна от всичко.

Броени дни по-късно еротичният модел изтри всичките си фотоси с мускулестия си ухажор. Вместо еротичните подиуми, с които певицата се хвали пред почитателите си в интернет, Анджелина изтипоса следния недвусмилен пост: „ Скъпи, аз съм жена. Аз не би трябвало да бъда мощна и да вземам решение всичко за двама. Ако и ти не си кадърен на това, дано си останем другари и да си намерим мъже “.

След като разгласява изповедта си в персоналния си профил в Instagram, съдбовната силиконка с изкушаващо тяло изтрива фотосите си с Йордан. И заменя половите подвизи пред камера с продажбата на облекла. Сега посърналите почитатели на Анджито гледат горнища и долнища на спортни екипи вместо фрагменти, несъответствуващи за лица под 18 години.

Случайно или не, незабавно след порноклипа Анджелина пусна нова ария с провокативното заглавие „ Златна мина “. Коментарите под нея в музикалните уеб сайтове са опустошителни. В тях, меко казано, се дават препоръки към черната пантера да продължи кариерата си в порноиндустрията, а да не изтезава слушателите с музикалните си опити, написа в. "България през днешния ден ".

В същото време здравенякът Йордан, който след видеото умерено може да получи предложение за работа в скъпоплатената порноиндустрия, евентуално има към момента сантимент към любовницата си и не е махнал общите им фотоси. Дали видеото е небрежно скърпен пиар на плеймейтката, с цел да си качи цената, както настояват мнозина нейни почитатели в мненията си, или мачото е желал да си отмъсти, не излиза наяве.

Каквато и да е истината, Анджелина никога не е в меланхолия. „ Хапете, плюйте, аз се развличам. Жена, която е съумяла да провокира към себе си обич, ненавист и злоба, не живее живота си на вятъра “, изригва съдбовната брюнетка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР