Вече почти никой не вярва, че когато някоя звезда си

...
Вече почти никой не вярва, че когато някоя звезда си
Коментари Харесай

Фара Ейбрахам си показа дизайнерската вагина в Кан

Вече съвсем никой не има вяра, че когато някоя звезда си покаже елементи от тялото, които би трябвало да са покрити, това е инцидентен случай. Такава е случката и с риалити звездата Фара Ейбрахам, която се появи на филмовия фестивал в Кан, без да е ясно какво тъкмо прави там, оповестява „ Мирър “.

Фара, която изгря в риалити шоуто „ Тийн майка “, дефилира по аления килим с изкусителна рокля. Облеклото на 26-годишната дама беше в физически цвят и съвсем транспарантно. Въпреки това тя сподели още плът на аления килим и събра погледите на присъстващите. Уж несъзнателно дългата пола на Фара се разтвори и интимните елементи лъснаха на показ. Случката може би щеше да мине за случай, в случай че тъкмо в този миг ръката не беше върху плата. Освен това Фара наподобява прекомерно спокойна в конфузната обстановка. А по-късно, вместо да се извини, тя показа със своите близо 200 хиляди почитатели в Туитър фрагменти от сцената.

Миналата година Фара трансформира в риалити шоу подлагането си на доста характерна интервенция. Тя легна под ножа на хирурзите, които направиха „ дизайнерска вагина “. Тунинговането на най-милото бе предавано онлайн. След подмладяването Фара, която има щерка на 9, съобщи: „ Сякаш още веднъж съм на 16 “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР