Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс,

...
Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс,
Коментари Харесай

Орхан Мурад шокира с вулгаризми

Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс, девственици, сводници и калугери в най-новата си ария. Парчето на лиричния реализатор бълва от вулгаризми, с което шокира феновете си. Той и щерка му Сузанита са дъното, безапелационни са сътрудниците им, които са уверени, че тази ария има за цел да размие абсурда към последното видео на 14-годишната ученичка.

Песента "Де бре де " се извършва от Орхан Мурад и Веселите Момчета. Тя може да се чуе и види в уеб страниците за шерване на видео като YouTube, а текстът й е изпълнен с цинизми. Заради вулгарния текст видеоклипът е цензуриран с 16+. Триото и Мурад пеят на богата софра, свирят и мезят с домашна ракия и салата. Песента стартира с тирада от Мурад, който споделя, че най-важното е да се почитаме един върху различен.

"Това е Дъното. От песни като "Хиляди слънца " и "Обичам те още ", Орхан стартира да пее за полови органи. Толкова е гнусно, че не ми се разяснява. Аз в действителност няма какво да кажа. Изпаднах в потрес, мъчно ми беше да допускам, той задмина щерка си ", разяснява фолк дивата Роксана, написа в. "Телеграф ".

Тя и нейните сътрудници към момента недоумяват по какъв начин е допустимо Сузанита да имитира френска обич, а баща й да пее за нея. Част от почитателите на Орхан остро подлагаха на критика творчеството му, а други припомниха парчето на Сузанита, в което русокоската пуши марихуана, друса дупе в нищожни облекла, сочи междинни пръсти и плюе върху органите на реда. "Това семейство напълно е откачило ", "Ха-ха, какво чуват ушите ми, в шок съм ", са единствено дребна част от мненията в мрежата. Последователите на 51-годишния мъж чакат Съвет за електронни медии да забрани за лъчение по малкия екран скандалната ария.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР