Плеймейтката Жанета Осипова се завърна с гръм и трясък в

...
Плеймейтката Жанета Осипова се завърна с гръм и трясък в
Коментари Харесай

Няма отърване! Скандална плеймейтка се завърна с гръм и трясък във Фермата

 Плеймейтката Жанета Осипова се завърна с гръм и тропот в риалитито " Фермата “, откакто единствено преди няколко седмици отпадна от шоуто. Тичайки стремително и развявайки дългите си руси екстеншъни, русокоската влетя като торпедо през портата и с възторжени писъци се метна в прегръдките на изумените участници.

По петите я следваха още три някогашни риалити героини - художничката Антония, талисманът на " Левски “ Дана и адвокатката Милена. Всички те получиха късмет още веднъж да влязат в стопанството и да се изправят една против друга в поредност от борби. Победителката ще завоюва правото да остане в шоуто и да продължи играта.

" Готова съм на всичко! Ще се раздам на макс, ще оставя душата си на Арената, ще се боря със зъби и нокти и, в случай че би трябвало, най-после ще пълзя “, съобщи Осипова преди първата борба с съперничките си.

В последвалата изтощителна конкуренция, Жанета, Антония и Милена се оправиха по-бързо с коването на пирони, цепенето с секира и рязането с трион от Дана и тя отпадна за повторно от шоуто. В идващите дни трите оживели в тестването още веднъж ще премерят сили, до момента в който най-после остане единствено една от тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР