Плеймейкърът на Рилски спортист Деян Карамфилов говори след победата над

...
Плеймейкърът на Рилски спортист Деян Карамфилов говори след победата над
Коментари Харесай

Деян Карамфилов: И аз не знам как издържах

Плеймейкърът на Рилски състезател Деян Карамфилов приказва след успеха над Левски с 89:73 в дуел от 12-ия кръг на НБЛ. Гардът на самоковци имаше основна роля за триумфа на отбора със своя дабъл-дабъл от 12 точки и 13 асистенции за 36 минути на паркета.
 Серията продължава: Рилски състезател пречупи Левски в последната четвърт Серията продължава: Рилски състезател пречупи Левски в последната четвърт
" И аз не знам по какъв начин устоях. Опитвах се да дам всичко от себе си, изключително през второто полувреме. В последната четвърт играхме доста добра отбрана и заради това се поздравихме справедливо с успеха. Така се получава в множеството мачове, че ние държим едно високо движение, тъй като имаме дълга ротация и другите тимове не устоят - дали ще е първоначално или в края, зависи от всеки мач. Ключът е отборната игра. Срещу Балкан ще ни е много тежко - имат нов треньор, а ние имаме травми. Не знам дали Брендън Рандълф ще се възвърне. Ще се готвим както за всеки различен. Надявам се да победим. Пожелавам на всички най-баналното - да са живи и здрави, да са щастливи, да се обичат, да прекарат радостно празниците и една по-хубава нова година ", сподели Карамфилов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР