Плевенската Община Левски възстанови по-голямата част от спортния комплекс в

...
Плевенската Община Левски възстанови по-голямата част от спортния комплекс в
Коментари Харесай

Община Левски възстанови спортен комплекс с подкрепата на предприемач

Плевенската Община Левски възвърне по-голямата част от спортния комплекс в града, оповестиха от общината. Базата за спорт е ремонтирана и актуализирана с поддръжката на локалния бизнесмен Георги Венциславов.

Тази неделя - 20 октомври, спортният комплекс в общинския център ще бъде публично открит от 10.00 ч. със спортни игри и надпревари.

Тържеството ще стартира с известния мажоретен състав на град Левски - притежател на доста национални и интернационалните награди. След неговата изява ще премерят сили локални и гостуващи спортисти.

Предвижда се програмата да стартира със надпревари по баскетбол за момчета и девойки от СОУ " Крум Попов ". Състезанията по футбол ще бъдат от 11.00 часа, а по хандбал - от 12.00 часа - демонстративна среща на ХК - Левски. След това ще се срещнат в баскетболен мач момчета до 12 клас - Сборен тим на гр. Левски и Сборен тим на гр. Павликени. От 13.00 часа са волейболните срещи до 15.00 часа, когато още веднъж времето ще бъде отдадено на футбола - мъжките тимове " Млади " против " Стари ". Спортният празник ще приключи с баскетболен мач от 16.00 часа сред смесени тимове от гр. Левски - " Младежи " против " Ветерани ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР