Плевенчанинът Христо Аврамчев отново се обърна към водача на плевенската

...
Плевенчанинът Христо Аврамчев отново се обърна към водача на плевенската
Коментари Харесай

Плевенчанинът Аврамчев: Не ми се прави на бабаит Гелче! Ще ми пратиш хора? Да заповядат!

Плевенчанинът Христо Аврамчев още веднъж се обърна към лидера на плевенската листа на „ смяната “ Радостин Василев.

„ Руди, здравей приятелю! Как си? Как спа? След тази сутришна изява по Българска национална телевизия ми се стори, че не си мигнал. Защо бе другар? Кошмари ли имаш? Защо продължаваш да проявяваш уязвимост бе Руди? Защо намесваш починали хора и дребни дечица за оръжие? Не те ли е позор? Слави изпращал Плевенския ъндърграунд да те тормози? Само желая да вметна, че няма да разреша на никой да ме употребява за оръжие! Било на политическа, или персонална основа. Това е сред мен и теб! Приел съм го персонално! Наркоман, лихвар, покупател на гласове и ред още обиди и набеждавания по мой адрес. И на мен твои съученици ми споделят, че с твоя татуиран надзирател сте приятелки от дребни и имате хомосексуални пристрастености, само че аз не съм го твърдял на никое място, тъй като към момента не съм сигурен “, написа Аврамчев.

Ето какво още гласи постът му:

„ По принцип е ваше право и няма нищо неприятно в това. Дори това сега е съвременно. Жалък си! Война и борби се водят сред същински мъже. Аз съм водил много борби. Аз съм едно нормално момче, израснало на улицата и борещо се с живота. На мен улицата ми е казарма, а Аз съм боец! Мен дами с пластмасови коси не могат да ме уплашат! Запомни това „ Руди с тайфа пеперуди “. Със мен се свързаха стотици хора. Много от тях ми описаха за теб. Бил си измъчван и унизен ужасно доста, като дете. Това изяснява много неща!

Разбирам те, само че не те оправдава. Комплексът е съществено нещо! Бих споделил диагноза! Няма да ти простя! Ще се бием до дъно! С тайфа лайновози можеш да плашиш единствено гаргите по улиците. Мен няма по какъв начин да ме стреснеш. Аз съм опериран от това възприятие боязън! Не го ли разбра при нашата първа среща? Ти имаш власт и пари, само че не и моят тил, който е сега. А това е НАРОДА застанал на моя страна виждащ правдата!

Не ми се прави на пехливанин Гелче! Ти не си пехливанин, а комплексиран страхливец щом разчиташ на трътлести плашила, които мои другари са ги пращали да им купуват семки едно време. Министър на спорта..? Та, аз като те виждам не си се събличал по физическо. К‘ъв спорт? Кви пет лв.? Ще ми пратиш хора, както заплашваш Христинка Иванова в телефонния ви диалог? Да заповядат! “



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР