Социалните мрежи се владеят от ГЕРБ, заяви в интервю пред

...
Социалните мрежи се владеят от ГЕРБ, заяви в интервю пред
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Социалните мрежи се владеят от ГЕРБ

Социалните мрежи се владеят от ГЕРБ, съобщи в изявление пред Миролюба Бенатова и Генка Шикерова Диана Дамянова, някогашен основен ПР и основател на Политическа партия.

„ Те го вършат доста по-професионално от ГЕРБ. Там всичко е направено да наподобява елегантно. Ти в случай че седнеш и да разгледаш – в действителност обществената мрежа се владее от ГЕРБ. Тя е чудовищна, обаче тя минава през просвета, през някакви страници… Много професионална е – мрежата на ГЕРБ за влияние върху обществените мрежи е извънредно професионална “, акцентира тя.

Дамянова изрича съмнение, че системата на ГЕРБ е дело на външни консултанти.

„ Имам поради тези фондации, които вървят да ги образоват са го създали. Изключително, свиреп професионално. И те не са дезинформационни уеб сайтове, това са структури, странички в интернет и така нататък, които оказват голямо влияние. Те работят по модела, че изглеждащи без значение неща вършат по-голямо подстрекателство от подвластните. Политическа партия работят по модела – ето в този момент нашите хора, ще си ги обработваме. Два разнообразни модела “, изясни Дамянова.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР