Плевен е сред градовете в страната, присъединили се към инициативата

...
Плевен е сред градовете в страната, присъединили се към инициативата
Коментари Харесай

Плевен е част от инициативата „С волейбол на училище”

Плевен е измежду градовете в страната, включили се към самодейността „ С волейбол на учебно заведение ”, която се осъществя за втора поредна година от Българската асоциация „ Волейбол ” и Министерството на младежта и спорта. Домакин на събитието е Основно учебно заведение „ Иван Вазов ”, посетители на проявата бяха кметът Георг Спартански, заместник-председателят на Българската асоциация „ Волейбол ” Давид Давидов, дългогодишният играч от ЦСКА, някогашен капитан на националния тим по волейбол, а към този момент и координатор на волейболните тимове у нас Николай Иванов.

Целта на самодейността и да се предизвика ползата на децата и младежите към известната игра и най-успешния екипен спорт у нас, за което спомогнаха демонстрациите на млади волейболисти.

Георг Спартански поздрави уредниците, домакините и спортистите с провеждането на спортното събитие. Той подчертава на значимостта от съществуването и положителното положение на спортната база за привличане на младежите към другите спортове и уточни начинанията на Община Плевен в тази посока с реновирането на спортни зали, построяването на стадиони и спортни площадки, като не пропусна и упованията на локалната власт за държавна финансова помощ, с която да бъде издигната огромна многофункционална спортна зала в града ни.

През есента се чака още едно плевенско учебно заведение да се причисли към самодейността.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР