Пленарната зала напуснаха депутатите на Слави Трифонов от Има такъв

...
Пленарната зала напуснаха депутатите на Слави Трифонов от Има такъв
Коментари Харесай

ИТН напуснаха пленарна зала насред скандалите нонстоп

Пленарната зала напуснаха депутатите на Слави Трифонов от " ИТН " преди минути. Причината - за втори ден от дневния ред отпадна точката за Агенция пътна инфраструктура, с която трябваше да се реши по какъв начин тя да се разплати със строителните компании по този начин, че да не спрат ремонтите на пътища в страната.

Отпадането на точката през днешния ден бе поискано от водача на СЕК и народен представител от Политическа партия Константин Бачийски с претекста, че в този момент не е времето за тази точка, а може би тя би трябвало да мине и през антикорупционната комисия. Предложението бе подкрепено от 108 депутати, 35 се въздържаха, а 35 бяха срещу.

Спечелилата най-вече гласове политическа партия преди малко неодобрява личния си министър-председател, сподели от трибуната зам.-шефа на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. Той изясни, че депутатите стават за смях, тъй като това трябвало да се прегледа още през вчерашния ден, а вместо това го отсрочили за през днешния ден и в този момент отново се желае отсрочване.

След това той и сътрудниците му от Има Такъв Народ напуснаха пленарната зала.

Очаквайте детайлности!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР