Плътна асфалтова настилка е поставен на две улици в курорта.

...
Плътна асфалтова настилка е поставен на две улици в курорта.
Коментари Харесай

Тече асфалтиране в курорта Боровец

Плътна асфалтова настилка е подложен на две улици в курорта. Едната е зад хотел Айсберг, а другата е около вилно населено място „ Ягода ” в посока хотел „ Еуфория ”. В момента се приготвят още няколко улици за асфалтиране, като те са част от плануваните довършителни действия по плана за създаване на ВиК на Боровец- втори стадий. Текат строителни действия по отводняване и оформяне на улицата около станцията на Министерство на вътрешните работи към вила Ибър и улицата над хотел „ Феста ”. Асфалтиране ще бъде осъществено и на цялата улица, която стартира от хотел „ Феста ”, минава около „ Свети Георги ” и приключва при вила „ Стрезов ”. На сектора от строително-ремонтните действия от остарелия център на Боровец до пречиствателна станция „ Яйцето ” към този момент са завършили довършителните действия и прекопаните сектори са асфалтирани.


 Кметът на Самоков ревизира построяването на велоалея и път за пешеходци в региона на Боровец Кметът на Самоков ревизира построяването на велоалея и път за пешеходци в региона на Боровец
Кметът на Самоков Владимир Георгиев организира работна среща с представители на Агенция пътна инфраструктура по отношение на построяването на...

В последните 5 години в курорта Боровец са вложени обилни средства в инфраструктурата, като на 100% е сменена ВиК мрежата. Направи се и продължава да се прави асфалтиране на улици. Изгради се пробив сред хотелите „ Иглика ” и „ Феста ”. Изгради се нов паркинг до направения пробив. Извърши се замяна на уличното осветяване. Направиха се тротоари в остарелия център на Боровец и по продължението на улицата до вила „ Стрезов ”. В момента стартира построяването и на алея за пешеходци и велосипедисти, която ще бъде сред вила „ Стрезов ” и вилни селища.

Сериозни средства бяха вложени и в обмисляне на курорта, като към този момент са създадени проектите за „ Златния триъгълник ” и за уличната регулация и публичните пространства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР