Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! празнува

...
Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! празнува
Коментари Харесай

Полезната платформа за родители Oх, на мама! навършва 2 години

Платформата за бъдещи и сегашни родители Ох, на мама! чества своя втори рожден ден. Сайтът, част от цифровата медийна и софтуерна компания Нет Инфо, предлага надеждна и потребна информация от планирането на бременността до първите години от живота на детето. Съдържанието в Ох, на мама! е деликатно подбрано от многоуважавани експерти, педиатри и екипи от реномирани лечебни заведения, с цел да предложи достоверни и тествани обстоятелства на бъдещите родители.

Една от най-търсените тематики от основаването на уеб страницата досега е обвързвана с информация за забременяването – проблем, с който доста хора се сблъскват в днешно време. Част от най-предпочитаното наличие в Oх, на мама! е обвързвано и с отговорите на зараждащите въпроси за проблемите, развиването, храненето и интензивностите, съпътстващи развъждането на едно бебе.

 ох на мама Личен архив

В платформата Ох, на мама! всеки консуматор може да сътвори персонален профил, с цел да получава персонализирани рекомендации и препоръки съгласно интервала, в който се намира като родител . Сред любопитните функционалности на уеб страницата попадат и оферти за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, одобрен от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и други принадлежности.

Платформата Ох, на мама! е създадена в съдействие с лекари, специалисти и профилирани екипи от реномирани лечебни заведения. Целта на уеб страницата e да провежда наличието в меродавен и благонадежден източник на информация, който да помогне на бъдещите и сегашни родители в комплицираната задача да отглеждат децата си. Ох, на мама! съпровожда родителите от стадия на обмисляне на бременността до три години след раждането на детето.

Не пропускайте да последвате във и!

 ох на мама ohnamama.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР