Платформата You tube свали новия клип на Камелия, тъй като

...
Платформата You tube свали новия клип на Камелия, тъй като
Коментари Харесай

Youtube свали новия хит на Камелия след обвинение в плагиатство

Платформата You tube смъкна новия клип на Камелия, защото счита, че е копие на песента " Дале “ на албанските реализатори Бутринт Имери, Кида и Ледри Вула.

Песента със заглавие " План В " стана цялостен шлагер за няколко дни, само че албанските реализатори желаеха унищожаване на парчето от интернет, оповестява Ruse24.

Мениджърът Денис Авдиу съобщи пред " Телеграф “: " Тази ария е тотално копие “. От описа му излиза наяве, че правата за музиката не са отдавани на други реализатори, главният създател е албанската звезда Бутринт Имери, а извънреден продуцент е 96 MGMT.

От екипа, основал песента дадоха 72-часов период на българските реализатори да смъкват " План B " от платформите за видеосподеляне. А те реагираха с изказване, че завистници се пробват да ги спънат.

" Искам да благодаря на всички, които се пробваха да спънат развиването на песента, която към този момент е номер 1 във всички музикални платформи; Spotify, Apple Music, Deezer и други Искрени благодарности с пожелания за здраве и шанс ", написа Пашата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР