Платформата CoolFit дава достъп до над 90 спортни обекта за

...
Платформата CoolFit дава достъп до над 90 спортни обекта за
Коментари Харесай

Най-мащабният фитнес проект у нас стартира на 1 юни

Платформата CoolFit дава достъп до над 90 спортни обекта за клиентите на Pulse Fitness & Spa!
В днешно време интензивно спортуващите хора търсят все по-голямо многообразие, улеснен достъп и избор на местоположения.  Водени от тази мисъл, от бенефит системата CoolFit, дават на клубните членове на Pulse Fitness & Spa опция от 1 до 30 юни да посещават свободно цялата партньорска мрежа на платформата без потребност от в допълнение възнаграждение.

Изключително многообразие

Става дума за общо над 80 топ обекта в София и повече от 15 първокласни спортни центъра в Пловдив. Част от фитнес залите, партниращи си с CoolFit, са: Атлетик Фитнес, Spartak Fitness, Gold Fitness, Royal Gym, Academica Gym, Hammer Gym, Perfect Fitness, Komplex Sila и още доста други. Пълният лист може да видите.

Как може да се включите

До 1 юни клиентите на Pulse Fitness & Spa ще получат имейл, в който ще бъдат осведомени по какъв начин ще се реализира достъпът до платформата и по какъв начин ще могат да се възползват от опцията да упражняват в партньорската мрежа на CooFit. За да се уверите, че ще получите поща, може да ревизирате подадения от вас електронен адрес на рецепция в обектите Pulse Fitness & Spa. Ако пък стартирате клубното си участие след 1 юни, ще получите имейл в деня след началото на абонамента ви.

Амбицията на CoolFit

CoolFit започва публично активност при започване на тази година. Само през първото тримесечие на 2022 от бенефит системата дадоха поръчка напълно скоро да изпълнят набелязаната от тях цел – да се трансфорат в водач на пазара на спортни услуги у нас. Платформата е напълно цифрова, което отстранява потребността да носите пластика с вас. Освен това, посредством CoolFit, имате достъп и до извънредно новаторски онлайн портал за тренировки – онлайн и на запис.

Мотивацията на плана

„ Работещите хора в България се припознават от ден на ден в спортната промишленост. Активният начин на живот ни прави по-продуктивни и сполучливи. Разбира се, има изгоди и за здравето, което приказва за изключителната потребност от нашата услуга както за крайния консуматор, по този начин и за работодателите. “ – разяснява Божидар Божидаров – изп. шеф на CoolFit.

Това е идеална опция за смяна към един по-добър и здравословен метод на живот за всеки, който към момента няма фитнес абонамент. За настоящите клиенти на Pulse Fitness & Spa пък е добавена стойност, която за следващ път потвърждава водещата позиция на начин на живот веригата във фитнес бранша у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР