Пластмасовите кутии са неизменна част от всяко едно домакинство. Те

...
Пластмасовите кутии са неизменна част от всяко едно домакинство. Те
Коментари Харесай

Убийте миризмите в пластмасовите кутии с ВЕСТНИК

Пластмасовите кутии са неизменима част от всяко едно домакинство. Те са извънредно практични и комфортни. Благодарение на тях съумяваме да организираме хладилника си и да не разрешаваме на миризмите да се смесват.
Понякога обаче, след дълго потребление на този клас посуда, ставаме очевидци на неприятни миризми, отделящи се от самата пластмаса. Причините да ги усещаме могат да са разнородни. Често това се дължи на обстоятелството, че държим кутиите затворени, когато не ги използваме.
Как да премахнем миризмите от пластмасовите кутии
Ако се чудите обаче по какъв начин да премахнете миризмите от пластмасовите кутии, ние имаме съвет за вас, който сме сигурни, че ще ви е от изгода.

Предлагаме ви да вземете парче вестник, да го смачкате на топка и да го поставите навътре в кутията. Оставете по този начин за няколко часа, само че не забравяйте да пандизите капака компактно.
В случай, че миризмите са доста мощни, за предпочитане е да държите затворен капака едно денонощие.
 Франция стопира пластмасовите опаковки при храните и унищожаването на текстил Франция стопира пластмасовите опаковки при храните и унищожаването на текстил
Френският парламент одобри закон, който до 2040 година ще забрани на търговците на дребно да унищожават непродадени маркови облекла и ползв...
След това отстранете вестника, само че не забравяйте да измиете усърдно кутията, тъй като въпреки всичко страниците са докосвани от доста хора и не е хигиенично, в случай че не почистите вътрешността на съда.
Бъдете сигурни, че този трик ще ви помогне да елиминирате неприятните миризми и надали по-късно те ще се появят още веднъж.

Може да повторите процедурата, в случай че прецените, че има потребност.
Направете това и решете казуса с миризмите един път вечно!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР