Пластмасови играчки Играчките на децата събират много мръсотия и микроби,

...
Пластмасови играчки Играчките на децата събират много мръсотия и микроби,
Коментари Харесай

Миялната НЕ Е само за съдове! Вижте какво още можете да измиете в нея.

Пластмасови играчки

Играчките на децата събират доста нечистотия и микроби, тъй като в множеството време се търкалят по земята, а всички знаем за навика на децата да пъхат всичко в устата си. Ето за какво е значимо да са добре почистени. Това може да стане със специфичния препарат на миялната машина и при висока температура.



Четки за коса

Четките за коса също са източник на доста нечистотии и при по-дълга приложимост могат да се развият бактерии, които да се трансферират на главата. Затова можете да ги пуснете в миялната на най-високата температура и със мощен препарат.

Рафтовете на хладилника

Рафтовете на хладилника или по този начин наречените скари са сложни за разчистване в мивката, тъй като са огромни и необятни. Те обаче могат да се натикан идеално в миялната машина, по тази причина не се чудете, а ги измийте в идващия цикъл на миялната.

Поставки за писалки
 Грешките, които позволяваме при потребление на съдомиялна Грешките, които позволяваме при потребление на съдомиялна
Съдомиялните към този момент са станали част от живота ни, през днешния ден те са неразделна част от актуалната кухня. За да употребявате съдомиялната машина...

Можете да измиете даже тях в миялната машина, стига да има потребност от това. Поставете ги в кошничките за принадлежности и пуснете с цикъл гореща вода и дезинфекциращ препарат.

Превключвателите на печката

Превключвателите (врътките) на печката се замърсяват много мощно и от време на време е доста мъчно да се изчистят ръчно. Затова можете да го извършите в миялната машина на висока температура. 

Прибори за баня

Пособията, които употребяваме в банята се замърсяват елементарно и са среда за развиване на бактерии заради нарасналата мокрота в банята. Пускайте ги от време на време в миялната, с цел да не допускате натрупването на бактерии.
 Нещата, които можеш да измиеш в миялната, с изключение на съдове Нещата, които можеш да измиеш в миялната, с изключение на съдове
Има много неща, които можете да почиствате в съдомиялна машина с изключение на съдове и приборите. Това значи, че в доста случаи можете да ком...



Пинсети, нокторезачки и пили

Поставете ги в кошничката за принадлежности на миялната машина - тя е подобаваща с горещата вода и препарата за разчистване, които са идеалната композиция.

Ножици

Ножиците и самобръсначките също имат потребност от стерилизация и от време на време измиване. Тъй като това е мъчно да се случи при ръчно измиване, пуснете ги в миялната машина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР