Пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани развива все по-голяма мания относно визията

...
Пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани развива все по-голяма мания относно визията
Коментари Харесай

Попиляха Джулиана Гани: Виждали сме те на живо, кого лъжеш?!

Пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани развива все по-голяма фикс идея по отношение на визията си и не стопира да залъгва почитателите си, че е надали не богиня. Последно тя тържествено разгласи, че по време на бременността си е качила едвам пет килца.

Знаем, че Ганито ще ражда всеки миг, по тази причина приказките й могат да минат по-скоро за плод на болна фикция, само че не и за действителност. Няма жена, която да е раждала и да се хване на сходни нелепости. Нещо повече - очевидци мигновено скочиха и попиляха Ганито, както прилича.



" Ти в действителност си доста жалко парче, ма! Бебе ли ще раждаш, или пеперуди ще ти излизат от корема?! Кого си мислиш, че заблуждаваш и толкоз ли не ти стига пипето, с цел да се сетиш, че някои хора сме те виждали онлайн и то постоянно. А действителността, блага моя, няма да ти хареса ", разясняват консуматори в нета.



Те споделят, че Джулиана, като типична жена в очакване на второ бебе, е очевидно и много наедряла в ханша, бедрата, само че и в ръцете. И сме склонни да им имаме вяра, тъй като още преди месеци се появиха тези папарашки фотоси на половинката на Теодор Гецов, на които тя е очевидно наддала на килограми.

Тогава Гани бе хваната на улицата, след шопинг, а смяната във визията й бе явна. И това е безусловно в реда на нещата за всяка съответна бъдеща родилка, само че очевидно не и за Джулката, която демонстрира все по-промит мозък.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР