Плащаме си редовно милиарди, а не получаваме нищо. Това заяви

...
Плащаме си редовно милиарди, а не получаваме нищо. Това заяви
Коментари Харесай

Фантастиката F-16: Викате Ура и плащате като попове


Плащаме си постоянно милиарди, а не получаваме нищо. Това съобщи социалистът Румен Гечев по време на дебатите за контракта за F-16. За него това е неравностоен и позорен контракт. Той е обезпокоен от написаните отворени клаузи в контракта.

Тази цена е планирана, счита социалистът. Това е празен чек, добави Гечев. Разписаните цени в контракта ще се сменят, а бюджетът на България ще кърви непрекъснато, предизвести депутатът. Според него страната ни се обвързва с осъществяване на задания от Пентагона. По целия свят, по думите му, имало продажници, които гласоподават в интерес на производителя на F-16.
 И комисия утвърди вторите F-16
И комисия утвърди вторите F-16

Димитър Стоянов призна, че има закъснение по построяването на профилираната инфраструктура за изтребителите

Атанас Славов от Демократична България се върна в 1996 година и изкритикува Гечев, че реториката му не била подобаваща за европейска социалистическа партия. И за Възраждане договорката за F-16 е обидна.

Христо Гаджев от ГЕРБ похвали Гечев, че имал качества за публицист фантазьор. Господарят е споделил: " Това е договорът, подписвате го, викате Ура и почвате да плащате ", изясни социалистът и посочи, че заповедта е: " Плащате като попове и мрънкате във вашия парламент ".
 Народно събрание одобри парите за F-16 да стоят на сметка
Народно събрание одобри парите за F-16 да стоят на сметка

" За " гласоподаваха ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България, срещу са Българска социалистическа партия и " Възраждане "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР