Плашеща тенденция - напоследък тийнейджърите стават все по-агресивни.Че тийнейджърите у

...
Плашеща тенденция - напоследък тийнейджърите стават все по-агресивни.Че тийнейджърите у
Коментари Харесай

Младеж замеря с яйце момиче в Добрич ВИДЕО

Плашеща наклонност - в последно време младежите стават все по-агресивни.

Че младежите у нас стават все по-агресивни го потвърждава следващото видео, на което попадна екипът на GlasNews.bg. От клип, оповестен в социална мрежа, позволяваща основаването на къси видеа, а точно Tik-Tok, виждаме по какъв начин момче настига две девойки, които вървят по бул. в град Добрич. Без да се замисля за следствията, младежът се прицелва с яйце в главата на едно от девойките, които евентуално не са предизвикали експанзията му по никакъв метод.

Доволен от постъпката си, момчето танцува кючек. По наша информация момичето, чията глава бе замеряна с яйце, е потърпевша и има синини. Отново по нашата информация, само че непотвърдена - младежът учи в Професионалната гимназия по земеделско стопанство в Добрич.

Както към този момент споменахме, видеокадрите бяха оповестени в Tik-Tok, само че след това свалени от обществената мрежа. Дали поради политиката на Tik-Tok по отношение на насилието или младежът е осъзнал, че е доста верояно да стане медийна звезда с експанзията си - можем единствено да гадаем.

Само преди станахме очевидци на ужасяваща експанзия в Русе. Да напомним - биячът Джан преби момче в тоалетната на питейно заведение, а по-късно го унижава, като кара младежът да целува краката му. Фрапираща е приликата с дейностите на Васил Михайлов, който попадна в ареста след голям брой сигнали за побои. Впоследствие се оказа, че жертвите на Джан са най-малко 15 момчета от града.

Предполагаме, че наблюдавайки други младежи, младежите, проявяващи експанзия, образуват стандарти за това по какъв начин наподобява " мъжествеността ". Така мъжкото държание стартира да се свързва с принуждение и неучтивост към девойките и предпочитание да се бият с различен човек. Тийнейджърите, които са били насилници, в по-голямата част от случаите стават нарушители. И евентуално целещият с яйце в Добрич ще прояви по-сериозна експанзия в бъдеще.

Вижте видеото с експанзията от Добрич. Междувременно призоваваме структурата на Министерство на вътрешните работи в града да вземе съответни решения и ограничения.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР