Плановите документи на едно от подразделенията на батальонната тактическа група

...
Плановите документи на едно от подразделенията на батальонната тактическа група
Коментари Харесай

Войната трябвало да продължи 15 дни: Публикувани са секретни документи на руснаците

Плановите документи на едно от подразделенията на батальонната тактическа група на 810-та обособена морска бригада на Черноморския флот на Руската федерация са разполагаем на Въоръжените сили на Украйна.

Това заяви Оперативно-тактическата група " Восток " във Facebook.

Сред получените документи са работна карта, бойна задача, таблица с позивни, таблици с контролни сигнали, таблици за скрито ръководство, лист на персоналния състав и други сходни.

Документите са утвърдени на 18 януари 2022 година, а самата " интервенция " трябвало да се организира в границите на 15 дни - от 20 февруари до 6 март.

Вражеското поделение трябвало да кацне от ВДВ Орск в региона на селището Степановка-1 и по-късно да работи с военните елементи на 58-а войска на Руската федерация, а точно със 177-и обособен полк на морската пехота на Черноморския флот на Руската федерация. Крайната цел на тези сили е да блокират и овладеят Мелитопол.

„ И по този начин, когато за следващ път някой от пленниците каже, че е пристигнал обучение и се е изгубил – не вярвайте! Знаели са, деликатно са възнамерявали и са се подготвили. И ние ще кажем едно на съветските нашественици: оставете оборудването и тайните си документи по-нататък, те ще са нужни, първият за нашите бранители, а вторият за Хага “, споделят украинските военни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР