Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Истанбул Изпълнителният директор

...
Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Истанбул
Изпълнителният директор
Коментари Харесай

Петричев оптимист: Имаме класата да излезем от групата

Пламен СЛАВОВ, специфичен делегат на БЛИЦ СПОРТ в Истанбул

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев изрази упованията си за идния в четвъртък мач против Истанбул Башакшехир от Група „ С “ на Лига Европа. Той приказва пред медиите преди заминаването на тима за Турция. Шефът при първенците изрази вяра, че разградчани може да излязат от групата.

„ Попаднахме в група, която е почтена за Шампионската лига. На всички е ядно, че ще ни бъде доста мъчно. Очаквам тежък мач против Истанбул Башакшехир. Съперникът има опитни футболисти, а има и съществени упоритости да пробие в Европа “, призна Петричев.

„ Вярвам в нашите играчи. Те натрупаха опит против съществени противници. В множеството случаи се представихме добре и радвахме почитателите си. Надявам се и в този момент да се получи по този начин. Разполагаме с класата да излезем от групата. Все отново това са играчи, които направиха мощни мачове против Реал (Мадрид), ПСЖ и Арсенал. “, добави шефът на първенците.

„ Треньорите ще кажат, кой е любимецът в групата. Сигурен съм, че те знаят силата и на трите ни противника. Не чакам, че някой от другите три тима ще ни подцени. Това са клубове с класни играчи. Адебайор няма потребност да го разясняваме. Той може да реши всеки мач. Точно по тази причина ще ни бъде доста мъчно. Всички тимове в групата са амбициозни и желаят да стигнат оптимално напред “, съобщи изпълнителният шеф на Лудогорец.

„ Към момента имаме най-вече поръчки за гостуването на Хофенхайм, само че чакам да имаме мощна поддръжка в Истанбул. Около 200 души ще бъдат на стадиона и от началото до края ще поддържат Лудогорец “, призна Ангел Петричев.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА - ТУК!

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР