Пламен Дацов, Десислав Любомиров и Атанаска Китапова са съдиите, които

...
Пламен Дацов, Десислав Любомиров и Атанаска Китапова са съдиите, които
Коментари Харесай

Мерзост: Вижте кои съдии пуснаха джигита с кокаин за 5 000 лв.

Пламен Дацов, Десислав Любомиров и Атанаска Китапова са съдиите, които по-рано през днешния ден пуснаха против смехотворната гаранция от 5 000 лева Виктор Делигълъбов, който два пъти прегази жена на пътя в Самоков.

Позорното решение хвърля в ужас всеки естествен български жител, който се надява на правдивост.

Абсурдното решение е взето от не какъв да е, а от Пламен Дацов, който бе номиниран от Съдийската гилдия за член на Висшия правосъден съвет.

Той и сътрудниците му Десислав Любомиров и Атанаска Китапова се подиграха с българското правораздаване, като освободиха по живо, по крепко мъж, който по данни на Министерство на вътрешните работи е направил опит да избяга, а откакто е бил хванат, е открито, че има позитивна проба за кокаин и други упойващи субстанции.

Безсрамната постъпка на тримата магистрати за следващ път слага тежки въпроси подред представителите на Темида за морала и отговорността. Всеки самичък може да си отговори дали един рисков водач, прегазил два пъти почтена жена и то под въздействието на опиати, е редно да се прибере у дома против джобна сума пари, вместо да бъде заключен в ареста.

Постановлението на Дацов и компания, вместо да има възпиращ резултат за видове като Виктор Делигълъбов, отваря необятно вратите на хиляди извършители да вилнеят безнаказано по родните пътища и автомагистрали.

Интересно дали протестърите отпред с Христо Иванов и Николай Хаджигенов ще потърсят сметка на тримата съдии за безпардонното решени, или ще го одобряват като постъпка на хора от тяхното свърталище и ще насочат гнева си към отговорната им за всичко прокуратура. Въпросът, несъмнено, е риторичен, като знаем какво подтиква дейностите им.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР