Пламъкът на свещта може да разкрие интересни неща. Ето на

...
Пламъкът на свещта може да разкрие интересни неща. Ето на
Коментари Харесай

Пламъкът на свещта може да разкрие много за здравето и съдбата ви

Пламъкът на свещта може да разкрие забавни неща. Ето на какво да обърнете внимание

Свещите са отлични помощници за предсказание на ориста и примамване на триумфа, шанса, финансовия напредък и любовта. И методът, по който гори свещта, може да опише доста за здравето ви.

1.Ако в живота на човек всичко е наред, поставената от него свещ гори с още по-силен пламък.

2.При някои психологични проблеми, свещта стартира да „ плаче “: по нея текат “поточета ”.

3.Ако линиите на потока се пресичат, това значи, че индивида го грози смъртна опасност поради тежко заболяване.

4.Ако линията на потока тече от горната страна надолу от преди малко сложена свещ, това значи, че над индивида тегне проклинание. Ако са два реда, две проклятия. По-голям брой е извънредно рядко срещан.

5.Ако движите горящата свещ по посока на часовниковата стрелка пред индивида и тя стартира да пуши с черен пушек на някое място, това значи, че вътрешните органи на това място са блокирани от болест и би трябвало да се лекуват.

6.Ако потокът се образува от страната на човек, той е отговорен за заболяванията си. Ако е от противоположната, това значи, че някой му е предизвикал това.

7.Ако „ сълза “ се търкулне надолу от свещта от ляво или от дясно, това е знак, че има енергийна интервенция от някого. Ако “сълзата ” е черна, тогава индивидът е в положение на негативна сила.

8.Когато свещите се оставят в църквата, картината остава почти същата както вкъщи, само че в храма свещите от време на време се огъват. Това значи, че човек е обладан от злобен дух. Потокът от време на време наподобява на профилите на дявола или на индивида, отправил проклятието.

9.Ако свещта угасне: покайте се, поискайте амнистия от тези, които сте обидили и простете на тези, които са ви обидили.

10.Можете да поставите стеаринова свещ покрай краката си, като нагреете долния й край и го залепите в огромна чинийка. Ако стартира да „ плаче “ и образува равномерни кръгове към обиколката с диаметър 2-3 см., това е сериозна индикация за вероятни онкологични болести.

Ако са ви обидили и не можете да заспите, отидете в кухнята или стаята – където никой няма да ви тормози – и запалете свещ. Поставете я на перваза на прозореца, седнете до нея и й разкажете за случилото се. Нека обидата и болката излязат посредством сълзите. Светлината на свещта ще трепти, ще ви слуша и успокоява. И до момента в който восъкът се разтопи, недоволствата ви ще се стопят, ще ви се сторят не толкоз значими, колкото първоначално.

Друга загадка: в случай че е имало скандал у дома и са били казани доста груби, жестоки думи, търпеливо изчакайте нощта, когато всички заспят и цари тишина. Запалете свещ и с нея в ръка обиколете целия дом. Заставайки до леглото на всеки, въображаемо им пожелавайте лека нощ. Не мислете за неприятното. Спомнете си какъв брой щастливи, радостни дни сте претърпели дружно. Пожелайте си да се повторят. Свещта ще гори в ръцете ви, а думите на добрина, деликатност и обич, като пушек, ще паднат по лицата на спящите. Всичко положително, което е в сърцето ви посредством огъня на свещта, ще бъде отпечатано върху лицата на вашите близки.

Вижте още: Лоша сила на движимостите, които съхраняваме погрешно

И най-после последната загадка. Ако вие сами сте съгрешили, постъпили сте зле, наранили сте някого – в никакъв случай не е късно да признаете и да се покаете. Първо на себе си. Запалете свещ пред огледалото. Гледайки вашето отражение през нейния огън, кажете всичко както е било. Не лъжете, другояче нищо няма да подейства. Кажете – огънят ще унищожи гнусните действия и каузи. Когато се пречистите в пламъка на свещта, ще почувствате, че даже най-лошото от себе си постоянно може да се промени към по-добро. И ще ви стане доста по-леко на душата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР