Пиян шофьор блъсна и разруши част от тротоарното ограждение на

...
Пиян шофьор блъсна и разруши част от тротоарното ограждение на
Коментари Харесай

При засилени мерки за пътен контрол пиян шофьор с близо 3 промила разруши ограждение на най-оживеното кръстовище в Сливен

Пиян водач блъсна и унищожи част от тротоарното ограждение на най-оживеното кръгово придвижване - " Розова градина ", в центъра на Сливен, оповестиха от полицията. Произшествието е станало в 9,20 часа през днешния ден, 1 юни, когато стартира полицейската акция а засилен предпазен надзор.

При осъществената на място инспекция с техническо средство са регистрирани близо 3 промила алкохол, обявиха полицейски източници. 41-годишният лидер ще изтрезнява в полицейския арест, където е арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. За благополучие, няма потърпевши минувачи или ударени коли. Причинените материални вреди са на оградата, която общината сложи за сигурност на минаващите край кръговото придвижване хора. Не са ясни аргументите, заради които лидерът е седнал толкоз пийнал зад кормилото в утринните часове на деня. Той отива на съд по бързото произвеждане.

На 1 юни, Международния ден на детето, в Сливен и региона, както и в цялата страна, има засилено полицейско наличие по пътните артерии. От пътна полиция оповестиха още преди дни, че засиленият предпазен надзор ще продължи през цялата лятна почивка.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР