Пиян на кирка се заби в паркирана кола в Монтанско

...
Пиян на кирка се заби в паркирана кола в Монтанско
Коментари Харесай

Посред бял ден! Пиян на кирка се заби в паркирана кола в Лом и избяга

Пиян на кирка се заби в паркирана кола в Монтанско и избяга, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града.
Инцидентът е станал през вчерашния ден в Лом. Около 15 часа на улица „ Цар Петър “ 51-годишен лидер от крайдунавския град управлявал лекия си автомобил „ Киа Сепиа “. Колата с монтанска регистрация се движела с несъобразена скорост и на десен завой водачът изгубил надзор над нея. 51-годишният блъснал паркиран компактно вдясно по посока на придвижването лек автомобил „ Фолксваген Поло “. Ударената кола също била с монтанска регистрация и е благосъстоятелност на 49-годишна ломска жителка. Водачът на „ Киа “-та обаче не спрял, а напуснал местопроизшествието.
При осъщественото ПТП са нанесени вреди и по двете моторни транспортни средства. Същия ден, минути преди 16 часа чиновници на пътен надзор при полицията в Лом открили лидера на колата, предизвикала злополуката. Той управлявал автомобила си на улица "Гоце Делчев " в крайдунавския град.
При осъществената му инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство са регистрирани 1.78 промила в издишания въздух. На нарушителя е публикуван ваучър за здравно проучване. Той не приел показанието на дрегера и е направил кръвна проба в многопрофилната болница в Лом.
Съставени са му 2 акта по закона за придвижване по пътищата. По случая е формирано бързо произвеждане. Водачът не е арестуван в ареста заради здравословни аргументи. Работа по случая продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР