Пиян моторист е пострадал при опит да избяга от полицейска

...
Пиян моторист е пострадал при опит да избяга от полицейска
Коментари Харесай

Пиян моторист е пострадал при опит да избяга от полицаи

Пиян моторист е потърпевш при опит да избяга от полицейска инспекция. Това оповестиха от ОДМВР - Плевен.

На 19 юли в град Плевен на улица "Чаталджа " чиновници от Първо районно управление (на МВР) - Плевен подават сигнал със стоп палка по пример на лидер на мотоциклет без регистрационен номер. Мотоциклетистът се движил от село Радишево в посока бул. "Христо Ботев ". Водачът не стопира на подадения сигнал и продължава по булеварда.

Последван е от полицейските чиновници и екип на бранш „ Пътна полиция “ с включени светлинна и звукова сигнализация. Мотоциклетистът е изгубил надзор над управлявания от него мотор и е паднал на асфалта, като е нанесъл вреди по предната дясна врата на служебния автомобил - благосъстоятелност на ОДМВР - Плевен. Установена е самоличността на лидера – 47-годишен от Плевен. Изяснило се е, че е недееспособен. Установена е самоличността и на спътника – 28-годишна от град Тръстеник.

При случая мъжът получава фрактура на две ребра, а пътничката - охлузни рани. Водачът е пробван за приложимост на алкохол с техническо средство "дрегер 7510 ", като уредът е отчел позитивна проба от 2.35 промила. Съставен е акт. Издаден му е ваучър за здравно проучване, само че нарушителят отхвърля кръвна проба. Задържан е за период до 24 часа. За закононарушение от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане и е известен прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР