Пиян мъж се качи зад волана на автомобила си в

...
Пиян мъж се качи зад волана на автомобила си в
Коментари Харесай

Лудост! Фиркан мъж се опита да прегази племенника си, за отплата – наби баща му

Пиян мъж се качи зад кормилото на автомобила си в бургаското село Димчево, за малко не прегази племенника си и за компенсация наби татко му, който преди години е претърпял черепно-мозъчна контузия. За рисковия родственик - водач излиза наяве от претекстовете на решение на Бургаския областен съд, с което той е осъден с санкция от 1000 лв..
Двамата братовчеди живеели в съседство в Димчево, единият бил при родителите си, а другият – имал брачна половинка и две дребни деца, едното на 5 година, другото на 1 година и половина. Един следобяд, когато всички били в дворовете на къщите си, нежененият мъж се насочил към автомобила си „ Сеат “, намиращ се на улицата пред дома на родителите му, като мъчно пазел равновесие. Запалил мотора, внезапно потеглил обратно, при което намиращият се на към 4-5 метра зад автомобила 5-годишен племенник скочил в канавка, с цел да не бъде ударен. По същото време бащата на момчето бил с дребното си дете на ръце и при типа на ставащото го пуснал на земята и се втурнал към мястото, на което било огромното. Детето било смутено и плачело. След като го успокоил, татко му позвънил по телефона на братовчед си и го попитал какво прави. Получил недодялан отговор, а малко по-късно рисковият водач се появил на улицата, насочил се към мъжа и почнал да му нанася голям брой удари с юмруци по цялото тяло и главата. Появил се и бащата на нападателния братовчед, който в устрема си да разтърве сина си и племенника си, хванал последния за ръцете. В резултат на това пострадалият получил още удари, паднал на земята и си блъснал главата.
След побоя на място била извикана полиция. Когато чиновниците на реда пристигнали на адреса, бил извикан и екип на Спешна здравна помощ. Докато изчаквали на място кола за спешна помощ, двамата служители на реда потърсили виновника за екшъна, само че не го разкрили. Потърпевшият братовчед бил откаран до болничното заведение в Бургас, където бил прегледан и по негово предпочитание оставен да се прибере в дома си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР