Пиян и дрогиран шофьор остава в ареста след като Районен

...
Пиян и дрогиран шофьор остава в ареста след като Районен
Коментари Харесай

Оставиха в килия пиян и дрогиран шофьор, изхвърлил пистолет в чорап край Дупница

Пиян и дрогиран водач остава в ареста откакто Районен съд- Дупница взе мярка за неотклонение " задържане под стража ", във връзка с 37- годишния Л.Л. от община Дупница.

Съдът почете настояването на прокуратурата. Л.Л. е притеглен като обвинен за ръководство на МПС след приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Той към този момент е осъждан за сходно закононарушение, както и за държане на оръжия.

От разпита на очевидец излиза наяве, че обвиненият се е опитал да се укрие от органите на полицията. През деня е използвал огромно количество алкохол. Преследван е на територията както на РУ-Перник, по този начин и на РУ-Дупница, и със звуков и светлинен сигнал, като след прекъсването му е излязъл от лекия автомобил и се е опитал да се укрие.

Също по този начин видно от показанията на същата свидетелка е, че виждайки колите на полицията и откакто от жабката е изпаднал револвер, който се е намирал в чорап, при прекъсването се е освободил от револвера и го е изхвърлил. Пак видно от разпита на същата свидетелка е, че същият има откритите след това и конфискувани с протоколи за претърсвания и изземвания пушки и муниции, дори същият е продал една от пушките си. Ето за какво, Районен съд Дупница счете, че са налице предпоставките, планувани в закона, с цел да бъде взета във връзка с обвинения най-тежката мярка за неотклонение, а точно „ Задържане под стража “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР