Пиян хулиган отнесе шест месеца условна присъда и порицание, заради

...
Пиян хулиган отнесе шест месеца условна присъда и порицание, заради
Коментари Харесай

Пиян хулиган нападна без причина таксиджия в Пловдив, тира колата и бяга без да плати

Пиян гамен отнесе шест месеца условна присъда и неодобрение, поради нахлуване над таксиметров водач в Пловдив.

Криминалната демонстрация е станала през март. Пловдивчанинът бил мъртвопиян, когато повикал такси до дома си. Той изискал от лидера да го закара до Центъра за психологично здраве, където провеждали лекуване на алкохолици. Именно от алкохолна взаимозависимост страдал и въпросния мъж.

Таксито потеглило към болничното заведение, само че пътя се разразил същински екшън. Преди да дойдат пред вратите на лечебното заведение, пасажерът почнал да се държи несъответстващи и без причина да се заяжда с лидера. Казал му, със застрашителен и нападателен звук, че тях пенсионерите би трябвало да ги избият,а не да работят.

Виждайки положението на мъжа, таксиджията не реагирал по никакъв метод на думите. Пловдивчанинът обаче траял да се заяжда, питайки лидерът дали е ням, а по-късно го напсувал на майка и му се заканил със разпра и побой.

Макар и обезпокоен от протичащото се,таксиметровият лидер не отвърнал на
провокациите и траял по пътя си.

Стигайки до бариерата на болничното заведение, клиентът изскочил от колата и почнал да нанася удари по транспортното средство и да насочва нецензурни прилагателни и обиди по адрес на таксиджията. Той блъснал с ръка по дясното странично огледало на жълтата кола,вследствие на което развалил целостта му.След това отворил предната дясна врата, навел се към лидера и се
опитал да го удари с ръката си.

Ядосан, че не е съумял, затръшнал вратата и почнал да рита с крайник предната дясна врата на таксиметровия автомобил.

От страха таксиджията останал в колата си, заключвайки вратите. Междувременно охранители на болничното заведение станали очевидци на протичащото се. Те се втурнали да оказват помощ на лидера.

Без да си заплати сметката, пияният избягал към близката улица, в посока Централна гара. Повикана била и полиция. Униформени създали обход на региона и бързо спипали хулигана.

Последният бил откаран в районното. Там той прекарал 24 часа и му било повдигнато обвиняване за безчинство.

Не след дълго се изправил пред Районен съд, където признал виновност и получил присъда – 6 месеца условно, с 3 години изпитателен период, публично неодобрение и санкция в размер на две минимални работни заплати.

Преди месеца обаче, мъжът подал тъжба до Окръжен съд. В нея той оспорил наказването си и в частност, че се касае за безчинство. Той, посредством юриста си, настоял че е направил дребно безчинство и настоял да му бъде наложена единствено административна глоба.

В последна сметка щенията му били порязани и присъдата доказана дефинитивно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР