Пицата е една от любимите храни на много хора и

...
Пицата е една от любимите храни на много хора и
Коментари Харесай

Лесна пица без замесване на тесто

Пицата е една от обичаните храни на доста хора и постоянно просто си я поръчват, без да осъзнават какъв брой е елементарно да си я създадат вкъщи. Понякога приготовлението на тесто и тънкостите при печенето са нещата, които ви се костват комплицирани и по тази причина се отказвате да опитате да си извършите вкусна и здравословна пица вкъщи.
Хубавото на всяка пица е, че можете да употребявате всичко, което ви е намира в хладилника и тя да стане необикновено вкусна. Все отново през днешния ден ще ви предложим нашата рецепта за бърза и лесна пица, за която не е належащо да купувате готово тесто или да замесвате такова вкъщи.
 Бърза рецепта за лесни и вкусни ореховки Бърза рецепта за лесни и вкусни ореховки
Искрено насърчаваме сладките изкушения, а второто затваряне вкъщи ни дава опция да опитвам в кухнята с обичани предписания. В...
Вместо тесто просто използвайте лаваш или питка за дюнер и тортила. Лавашът наподобява доста на питките за дюнер и можете да го откриете във всеки супермаркет до щанда за самун. Можете да опитате и с питка за дюнер или за тортила.
Необходими артикули:
- лютеница или доматен сос
- 1 алена чушка
- 1 зелена чушка
 Тънкости при готвенето на фасул Тънкости при готвенето на фасул
Бобът е освен вкусна, само че и питателна храна, която е извънредно желана по време на пост. По отношение на протеините фасулът мо...
- 1 домат
- кашкавал
- шунка или салам по желание
- маслини
- лаваш или питка
 Хитри трикове да режете лук без сълзи Хитри трикове да режете лук без сълзи
Всеки човек, който желае да се научи да готви, би трябвало да се научи и по какъв начин да реже лук по верния метод. Лукът е съставна част, която присъств...
Начин на подготвяне:
Намазнявате леко тавата, в която ще печете, макар че в случай че е незалепваща, няма късмет тъничките питки да залепнат. След това намазвате лавашът или тортилата с лютеница или доматен сос. Отгоре слагате нарязани чушките, шунката и маслините. Добавяте домати на тънки резени и най-после настъргвате кашкавал върху цялата пица.
Печете на авансово загрята фурна на 180 градуса, до момента в който кашкавалът не се разстопи и не хване лек тен. Хубавото при тази рецепта е, че няма потребност да чакате тестото и да се притеснявате, че ще стане глетаво. Бон апети!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР