Питбул, взет за отглеждане от приют, нахапа жестоко стопанката си

...
Питбул, взет за отглеждане от приют, нахапа жестоко стопанката си
Коментари Харесай

Ето го питбула, нахапал жестоко стопанката си

Питбул, взет за развъждане от подслон, нахапа грубо стопанката си в неделя. Инцидентът станал в столичния квартал "Бояна ". Освен дамата, потърпевши са и нейният другар, както и треньор на животното.

Най-сериозно потърпевшата млада жена е освободена за домашно лекуване, откакто раните ѝ били обработени от лекари в "Пирогов ". А директно след нападението кучето избягало, което наложи няколко полицейски коли да блокират придвижването по Околовръстния път, с цел да заловен животното. В последна сметка то бе спретнат от "Екоравновесие " и отведено в подслон в София.

Явор Гечев от Фондация "Четири лапи " сподели в утринния блок на Нова телевизия, че кучето не е употребявано за боеве. Явно първата му собственичка, която го е изоставила, не се е погрижила за възпитанието му, разяснява Гечев. А въпоросната дама твърди, че се отказала от домашния си любим, откакто също била ухапана от него.

Според Нина Огнянова от Организация "Вотан – нов живот за питбула " би трябвало да се съблюдават спецификите за развъждане на такива животни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР