Община Бургас разкри потвърдилите участие изпълнители в станалото традиционно за

...
Община Бургас разкри потвърдилите участие изпълнители в станалото традиционно за
Коментари Харесай

Община Бургас обяви програмата за тазгодишния Джулай

Община Бургас разкри потвърдилите присъединяване реализатори в станалото обичайно за града посрещане на първия юлски изгрев. Концертът ще се организира по традиция до Мост а с начало в 20:00 часа на 30 юни . Вход свободен.

Участие ще вземат:

P.I.F.

Незабравимите песни на групата ще чуете със специфичното присъединяване на посетител вокалисти – Владо Михайлов от група REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група СИЛУЕТ .

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

Свежата тайфа гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас. Ще чуем всички техни шлагери и ще се насладим на неповторимата сила и заряд, които носят.

REWIND

Група REWIND се завръщат при нас с доста нови авторски песни . Неповторимият артист, музикант и победител в риалити формата „ Като две капки вода “ – Владо Михайлов, дружно с останалите страхотни музиканти, ще потопят публиката в техния хубав музикален свят. Ще изпълнят и песента от кино лентата „ Защото обичам неприятното време “ .

LEMON BOX

Бургаската група ще ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както постоянно, те ще излязат на сцената с доста въодушевление и завладяваща авторска музика .

МАХАЙРА

Тази година ще чуем и бургаската група Махайра , която ще ни показа своята авторска музика .

SCARLET

В самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те показват младежкия живот посредством различно звучене, ярки страсти и неповторима сила на авторската им музика . Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

Ще има ли шоково повишаване на тока от 1 юли?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР