Питър Халпърн говори за ползите от текстовете във ВарнаПостоянният юридически

...
Питър Халпърн говори за ползите от текстовете във ВарнаПостоянният юридически
Коментари Харесай

Наши учени изследват US закон за корупционни практики

Питър Халпърн приказва за изгодите от текстовете във Варна
Постоянният юридически консултант на Американското посолство в Република България Питър Халпърн показа американския закон за корупционните практики в чужбина (FCPA) и изгодите му за възстановяване на бизнес средата в България по време на годишната конференция на Икономически университет - Варна на тематика “Правото и бизнесът в актуалното общество ”. Това оповестиха от посолството на Съединени американски щати у нас.

Във форума взеха присъединяване наши учени, адвокати и представители на Европейския парламент, измежду които доктор Емил Радев, доктор Милена Ангелова, проф. д. ю. н. Иван Русчев и други

“От нас се изисква преосмисляне и даже трансформиране в разнообразни сечения и с нееднаква скорост на публични екосистеми, което слага доста нелеки за решение въпроси със обществена, икономическа, етична, психическа и юридическа проекция ”, съобщи по време на форума ректорът на Икономически университет - Варна проф. доктор Евгени Станимиров.

Участниците отделиха внимание и на отчета на ректора на ВСУ “Черноризец Храбър ” проф. доктор Петър Христов, както и на ръководителя на Управителния съвет на Асоциацията на прокурорите в България Владимир Николов по отношение на процеса на цифровизация в правосъдната ни система.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР