Питър Андре и съпругата Емили с удоволствие казаха на феновете,

...
Питър Андре и съпругата Емили с удоволствие казаха на феновете,
Коментари Харесай

Питър Андре не е казал на майка си, че съпругата Емили е бременна по опустошителна причина

Питър Андре и брачната половинка Емили на драго сърце споделиха на почитателите, че ще посрещнат третото си дете дружно през идната година - само че има един човек, който не го е направил споделете новината с.

Певецът, на 50, и брачната половинка му доктор, на 34, взеха решение да запазят новината от майката на Пит, Теа, на 86. Пит призна, че здравословните борби на майка му са били „ доста сложни “ в последно време години и той реши да резервира щастливата си вест в загадка, ако нещата се объркат с бременността на Емили.

Говоря с OK! Magazine, той сподели: „ Не желаех да пожертвам по-късно да се наложи да оповестя неприятни вести. Дай Боже, в случай че нещо се обърка, това в действителност щеше да нарани майка ми. Тя постоянно е била толкоз мощна като персона, тъй че ненадейно да я видиш не толкоз мощна е мъчно. Но тя е толкоз разчувствана и всеки ден пита за подутината. "

Въпреки че го скри от родителите си, Пийт се опита да резервира новината и от децата си, Джуниър, 18, Принцеса, 16, Мили, девет и Тео, седем. Обсъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР