Пишман патриотара Искрен Веселинов от управляващата коалиция Обединени патриоти е

...
Пишман патриотара Искрен Веселинов от управляващата коалиция Обединени патриоти е
Коментари Харесай

Патриотизъм за наша сметка!

Пишман патриотара Искрен Веселинов от ръководещата коалиция Обединени патриоти е минал хиляди километри за наша сметка. Километрите са изминати със длъжностен автомобил, което значи,че патриотара е имал и личен водач, само че който сме плащали заплатата и командировките с цел да вози пишман войводата от Русе. Според осведомени хилядите километри са навъртяни безусловно за персонално прилагане, защото огромна част от изминатото разстояние е с маршрут София- Русе- София.

Веселинов е от Русе и като ръководител на комисията по Регионална политика, благоустойство и локално самоуправление се употребява с личен водач и автомобил за служебни цели.Депутати обаче настояват, че километрите набъбват, тъй като в множеството случаи тези екстри се употребяват за персонални потребности.

Контролът дефакто е никакъв, а ние данъкоплатците се трансформираме в плащачи на капризите на такива псвдопатриотари.Веселинов е натрупал практиката си по навиване на километри още в 43-то Народно заседание, където също е бил измежду рекордьорите по изминати километри за наша сметка!Веселинов е измежду най- доближените на сътрудника от Държавна сигурност -агент Иван.

В същото време сътрудник Иван се опасява най-вече от него да не бъде изхвърлен от партията си посредством прелом, заради което се стреми по всякакъв начин да му угоди. --
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР