Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба

...
Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба
Коментари Харесай

Жени Калканджиева за скандалите със съседите: Системно ни тормозят, исках да защитя дома и детето си

Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме на всички места. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с позвънявания.

Това написа на персоналната си страница във Facebook Жени Калканджиева във връзка свадите, които се развихриха към нейното има през последните дни. Припомняме, във вторник вечерта тя бе отведена в ареста на столичното Шесто РУП поради битов скандал с нейни съседи. Ето какво още показа тя:

"Дълбоко съм уверена, че битовата част от живота ми не би трябвало да провокира такова любознание и внимание. След като това към този момент е реалност, мога единствено да подчертая, че нелицеприятната обстановка не е изолиран случай.

Това е следващата провокация на съседите ми, която се трансформира в част от систематичен тормоз не просто за мен, а и за фамилията ми. Всички дейности и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си.

Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана освен от онази част от обществото, които имат сходни на моите проблеми и се усещат несигурни и обезпокоени в личния си дом.

Арестуваха Жени Калканджиева

Уверявам ви, че: сега се води следствие, не съм арестувана, освобождението ми от ареста не е против парична гаранция.

В този спор сред съседи, аз имам своята версия. Правото ще спечелва в съда. Благодаря на всички другари, които ме поддържат. Обичам ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР