Писателката Ана Греъм Хънтър обвини двойния носител на Оскар“ Дъстин

...
Писателката Ана Греъм Хънтър обвини двойния носител на Оскар“ Дъстин
Коментари Харесай

Писателка обвини Дъстин Хофман в сексуален тормоз

Писателката Ана Греъм Хънтър упрекна двойния притежател на „ Оскар “ Дъстин Хофман в полов тормоз. Това разкри самата тя пред „ Холивуд рипортър “.

Хънтър била стажантка на снимачната площадка в телевизионната продукция с негово присъединяване „ Смъртта на комерсиалния пасажер “ през 1985 година По думите й тогава той я третирал унизително и я опипвал в продължение на седмици на снимачната площадка. Тогава Греъм била 17-годишна, а Хофман бил на 48.

Всичко това траяло 5 седмици. През цялото това време Ана си водила дневник, който по-късно изпратила на сестра си.

„ През първия снимачен ден Дъстин ме помоли да му направя масаж на краката. И аз го направих. Той намерено флиртуваше с мен, хващаше ме за дупето, говореше за секс. Една заран отидох при него във фургона да му занеса закуската. Той ме посреща някак с подбив и сподели следното: „ О, какво имаме тук? Големи яйца и гальовен клитор? “ И самичък се разсмя над шегата си, а аз просто изгубих подарък слово. След това се затворих в банята и дълго плаках “, спомня си писателката.

„ Днес минах около колата на Дъстин и той четири пъти ме хвана за задника. Всеки път жестоко го отблъсквах и в последна сметка му споделих, че е стар безсрамник “, написа в дневника си Ана Греъм.

Но по думите ѝ това не повлияло на Хофман, той траял със половите си офанзиви против момичето. Останалите хора от снимачната група виждали всичко, само че не се намесвали и посъветвали Ана да не помни за правилата си и просто да се смири – „ да се жертва поради кино лентата “.

Хънтър се смирила, само че не не запомнила случилото се, а абсурдът с Харви Уайнстийн я насърчил да опише на света своята история. „ На 49 години аз най-после разбрах, че постъпката на Дъстин Хофман, уви, не е изключение от правилото, а нещо, с което дамите се сблъскват навсякъде – в Холивуд и на всички места другаде. Той беше агресор, аз дете, а неговото държание беше чиста проба полово посягане “, съобщи Хънтър.

Дъстин Хофман, който в този момент е на 80 години, не отхвърли обвиняванията на Хънтър и сервира обществено извиненията си: „ Безкрайно почитам дамите и се усещам извънредно, че някакви мои дейности са сложили Ана Хънтър в неприятно състояние. Много скърбя, сервирам извиненията си. Тези действия не показват моята същинска същина, това не е в моя темперамент “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР