Писателката Ана Греъм Хънтър, която наскоро обвини легендата на Холивуд

...
Писателката Ана Греъм Хънтър, която наскоро обвини легендата на Холивуд
Коментари Харесай

Закуската на Дъстин Хофман – варено яйце и сочен...клитор

Писателката Ана Греъм Хънтър, която неотдавна упрекна легендата на Холивуд Дъстин Хофман в полов тормоз, разкри пред „ Hollywood Reporter “ детайлности от претърпяното от нея като стажант в телевизионна продукция през 1985 година

Дъстин Хофман я унижавал и опипвал в продължение на седмици на снимачната площадка. По това време Греъм била едвам на 17 години. Още първия ден от фотосите той поискал момичето да му направи масаж на стъпалата.

„ Хващаше ме за задника и ми говореше за секс “, разкрива писателката, представена от „ Уикенд “. „ Една заран отидох да взема поръчката за закуската му, той се ухили и изиска твърдо сварено яйце и мек и апетитен клитор. Антуражът му избухна в смях, а аз си потеглих, изгубила мозъка и дума. Затворих се в тоалетната и заплаках унизена “, споделя към този момент 49-годишната Хънтър.

„ Разбирам, че държанието на Хофман се вписва идеално в общия модел на това, на което дамите са подложени в Холивуд. Той беше агресор, а аз бях дете. Това беше полов тормоз в най-чист тип “, обобщава писателката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР