Пирин представи официално игровия екип за новия сезон. Орлетата ще

...
Пирин представи официално игровия екип за новия сезон. Орлетата ще
Коментари Харесай

Пирин представи новата екипировка

Пирин показа публично игровия екип за новия сезон. " Орлетата " ще носят една от най-популярните марки. На представянето участва изпълнителнителния шеф на клубаТаско Тасков

" Пирин на драго сърце оповестява, че през новия сезон представителният тим ще употребява екипировка на международно известната марка adidas!

Договорът за техническо партньорство сред SPORT DEPOT и нашия клуб бе подписан от изпълнителните шефове Таско Тасков и Николай Цонов. SPORT DEPOT е формален представител на немския състезателен бранд.

За първи път в своята история " орлетата " ще носят екипировка adidas.
 Пирин стартира подготовка на 11 юни
Пирин стартира подготовка на 11 юни

Ден по-рано тимът ще премине медицински прегледи

И върху новата фланелка остава рекламата на един от бизнес плановете на притежателя и главен спонсор на клуба Пол Белогур - BELOGOUR PROPERTIES.

Договорът планува съдействието със SPORT DEPOT да продължи две години, като има алтернатива за удължение с още една.

" Щастливи сме, че постигнахме това партньорство. Мисля, че на тим с традициите и историята на Пирин приляга да играе с Adidas. Надявам се, че новите екипи ще ни донесат шанс в тежките борби, които ни предстоят в Първа лига през новия сезон ", съобщи изпълнителният шеф на " орлетата " Таско Тасков.

" В актуалните сложни времена SPORT DEPOT не стопира да поддържа родните клубове. Обединени сме от задачата хората да изпитат силата и страстта от спорта, както и повече деца и младежи да упражняват по игрища, стадиони и писти, да водят деен и здравословен метод на живот ", сподели изпълнителният шеф на SPORT DEPOT Николай Цонов ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР