Пирин напомпа мускули с първа победа под ръководството на новия

...
Пирин напомпа мускули с първа победа под ръководството на новия
Коментари Харесай

Христо Янев: Срещата за Купата са различни, дано направим нещо за историята

Пирин напомпа мускули с първа победа под управлението на новия треньор Христо Янев - 3:1 над Спартак (Варна). Ако " орлетата " желаят да си обезпечат среща със същия противник на 1/8-финалите, ще би трябвало да победят през днешния ден аматьорския Чавдар Етрополе.

" Надявам се да се представим мощно в този шампионат. Подхождаме изцяло съществено към дуела. Срещите за купата са разнообразни. Това е късмет да покажем нещо по-различно. Такова, което да остане в историята на клуба. Надявам се ние като тим да запазим положителната игра от последния мач и да се поздравим с победа. Футболистите би трябвало да имат огромно предпочитание да се покажат. Надявам се да продължим колкото е допустимо по-напред ", съобщи Янев.

Централният нападател на благоевградчани Станислав Костов добави: " Чака ни значим дуел, настройката ни е за победа. Необходимо е да сме деликатни. Имаме добър тим и напролет ще играем доста по-добре ".

В Пирин не считат да рискуват с преждевременно стартиране в игра на Красимир Станоев. Аут са младежките национали Мартин Смоленски и Иван Тасев.

Чавдар Етрополе е на трето място в група А на Югозападната Трета лига. Настроението в състава на Йордан Юруков, който е и селекционер на аматьорския народен отбор и бе съотборник с Христо Янев в ЦСКА, е приповдигнато. В миналия кръг отборът победи с 3:0 Банско като посетител.
 ОФК Пирин (Благоевград) с декларация: Нека не губим повече време, а рестартираме системата
ОФК Пирин (Благоевград) с декларация: Нека не губим повече време, а рестартираме системата

" Искаме промяна в тактиката за развиване на детско-юношеския футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР