Пирин (Благоевград) приема Славия в последния мач от 23-ия кръг

...
Пирин (Благоевград) приема Славия в последния мач от 23-ия кръг
Коментари Харесай

Пирин ще пробва да продължи полета си и срещу непредвидимия състав на Славия

Пирин (Благоевград) приема Славия в последния мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Мачът в Благоевград е от 17:30 часа и ще бъде ръководена от Красен Георгиев.

" Орлетата " са в серия от пет мача без загуба, Славия пък записа триумф с 3:0 над Локомотив (Сф) и също ще излезе с въодушевление на стадион " Христо Ботев ".

При победа благоевградчани ще се изкачат с две места в класирането до деветото място. Славия от своя страна може да се озове в борбата за третото място.Срещата ще бъде следена онлайн от притежателя на Пирин Пол Белогур, който рядко идва в България.
 Талантите на Пирин ще мерят сили с най-хубавите в Европа
Талантите на Пирин ще мерят сили с най-хубавите в Европа

Включват се на " Майорка Къп "

Аут за домакините е капитанът Николай Бодуров, както и Венцислав Бенгюзов.

До последно под въпрос е Петър Занев, който страдаше от висока температура. Проблем пред Митревски ще е и отсъствието на Александър Дюлгеров, който е осъден.

Очаква се обаче опитният халф Светослав Дяков да играе. В групата се завръщат и Антон Карачанаков, както и Станислав Манолев.

В същото време наставникът на Славия Златомир Загорчич чака тежък мач. В групата на " белите " се завръща Камело Нгуена. С травми са Георги Петков, Дарко Тасевски и Емил Стоев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР