Пирин Благоевград победи с класическото 3:0 коравия отбор на Сливнишки

...
Пирин Благоевград победи с класическото 3:0 коравия отбор на Сливнишки
Коментари Харесай

Пирин с класика в последната си контрола

Пирин Благоевград победи с класическото 3:0 коравия тим на Сливнишки Герой. Орлетата имаха куп положения и през двете полувремена, като нито за миг не изпуснаха самодейността. Днес бяха показани всички нови попълнения, както и новата оборудването УМБРО, с която ще се обличат зелените през новия сезон.

През първата част, макар горещото време, дуелът бе на положителни обороти, като пропуски за Пирин направиха Златинов и Благов.В 36-та минута Ивайло Михайлов открадна една топка при неприятно разиграване в отбрана за гостите и матира стража им за 1:0. До края на първата част, той се отличи и с още един пропуск с глава.

През втората част за Пирин влязоха всички задгранични попълнения и играчите на проби.

Димитър Благов създаде дузпа в средата на полувремето, която бе осъществена майсторски от Руслан Иванов.Вълчанов остана самичък очи в очи с вратаря на гостите, само че пропусна.Именно той означи последното попадение в края на мача, откакто получи отличен пас от Йоан Фелрат.Пирин излиза в първи мач за шампионата идната събота, когато зелените домакинстват против Ботев Гълъбово.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР