Пирин (Благоевград) отстъпи с 1:3 на отбора на Беласица (Струмица)

...
Пирин (Благоевград) отстъпи с 1:3 на отбора на Беласица (Струмица)
Коментари Харесай

Беласица надви Пирин в контролна среща

Пирин (Благоевград) отстъпи с 1:3 на тима на Беласица (Струмица) от Северна Македония в контролна среща, която се игра в село Рилци. Срещата беше изгледана от посочения за нов старши треньор на " орлетата " Иван Стойчев-Дофтора, само че съставът и измененията в тази среща бяха приоритет на помощника Станислав Бачев, който раздели отбора на два равностойни състава. Гостите от Струмица, водени от локалната футболна икона и някогашен треньор на софийския ЦСКА Гьоко Хаджиевски, откриха резултата в 8-ата минута посредством сърбина Душан Савич.

В 30-ата обаче Мартин Мирчевски удвои след неточност в лявата част на отбраната на пиринци. Между двата гола Милен Стоев от Пирин можеше да изравни, само че от 1 метър след центриране от корнер улучи гредата. През второто полувреме в игра влязоха за Пирин Любомир Гуцев в отбраната и Виктор Янев в предни позиции и играта очевидно се усъвършенства.

Именно Янев вкара красиво с глава в 68-ата минута, засичайки центриране от десния фланг. Две минути преди последния съдийски сигнал ветеранът Зоран Балдовалиев от дузпа оформи крайното 1:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР