Пирин Благоевград хвърли бомбата в първенството като нанесе най-голямата домакинска

...
Пирин Благоевград хвърли бомбата в първенството като нанесе най-голямата домакинска
Коментари Харесай

Шок в Разград: Пирин вкара пет гола на Лудогорец

Пирин Благоевград хвърли бомбата в шампионата като нанесе най-голямата домакинска загуба на Лудогорец в последните 11 години. Благоевградчани удариха десеткратните първенци с 5:3 в Разград.

Христофор Хубчев даде задатък на гостите от Благоевград в 15-ата минута, засичайки с глава центриране от ъглов удар на Антон Карачанаков. В 38-ата минута се стигна до нов гол за Пирин, откакто в опита си да почисти топката, Оливие Вердон си вкара автогол. Само минута след началото на второто полувреме Мохамед Брахими вкара трети гол след светкавична контраофанзива на Пирин. Отново Брахими се разписа в 70-ата минута, откакто в наказателното поле от Преслав Йорданов. В 77-ата минута Вердон върна един гол за Лудогорец след удар от надалеч. В 88-ата минута Кирил Десподов вкара втори гол за домакините от дузпа. Само три минути по-късно Каули вкара трети гол за Лудогорец, само че при ответната офанзива Венцислав Бенгюзов върна авнаса от два гола на " орлетата " и по този начин оформи крайния резултат в головия трилър в Разград.

След тази звучна загуба Лудогорец остава преди всичко във краткотрайното класиране с 42 точки, до момента в който Пирин остава на предпоследното, 13-о място, с 16 точки в актива си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР