Пилотът на Ред Бул Макс Ферстапен спечели 15-ия етап от

...
Пилотът на Ред Бул Макс Ферстапен спечели 15-ия етап от
Коментари Харесай

Кои са победителите след Гран При на Малайзия?

Пилотът на Ред Бул Макс Ферстапен завоюва 15-ия стадий от Формула 1 за сезона – Гран При на Малайзия. Холандецът започва от трета позиция на пистата „ Сепанг, само че още в 4-та обиколка изпревари стартиралия от полпозишън Люис Хамилтън, и до края не изпита никакви компликации, с цел да задържи успеха си в конкуренцията. Трикратният международен първенец пък финишира втори и по този начин усили преднината си в генералното класиране. Трети се подреди съотборника на Ферстапен Даниел Рикардо. Основният съперник на Хамилтън за купата Себастиан Фетел започва от опашката на колоната, само че в последна сметка след чудесно каране направи съвсем невъзможното, класирайки се на четвъртото място. Така пет кръга преди края на сезона Хамилтън продължава да бъде водач с актив от 281 точки, следван от Фетел с 34 пункта по-малко (247). Трети е Валтери Ботас с 222 точки. При конструкторите Мерцедес безапелационно води с 503 точки, до момента в който втори е Ферари с 385. Ред Бул е на третата позиция с 270 точки.

Състезанието в Малайзия дефинира и новите спечелили в играта на Heineken и Gong.bg.

Наградите са обезпечени от мърчандайза на Ф1 и Heineken.

Комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken печелят Камен Димов, Методи Дойчинов, Тодор Маринов, Владимир Василев и Николай Николов.

F1 бутилка за вода получава Ангелина Генчева.

F1 шапки отиват при Георги Георгиев и Ангел Матаков.

Спечелилите участници би трябвало да потвърдят приемането на премиите при получено позвъняване от страна на Организатора.

При приемане на премията спечелилите я участници би трябвало да потвърдят, че са пълнолетни посредством показване на документ за идентичност.

Бъди подготвен за идната игра за Гран При на Япония, където те чакат още доста изненади.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР