Пилотът на Мерцедес - Джордж Ръсел, успя да се пребори

...
Пилотът на Мерцедес - Джордж Ръсел, успя да се пребори
Коментари Харесай

Ръсел: Много исках да спечеля и намерих начин

Пилотът на Мерцедес - Джордж Ръсел, съумя да се пребори с Макс Ферстапен в спринтовото съревнование за Гран При на Бразилия. Той ще започва от първата позиция на следващия ден на писта " Интерлагос ". Неговият съотборник в " сребърните стрели " пък ще започва от второто място, откакто Карлос Сайнц приключи втори, само че има наказване.

„ Не чаках да имаме чак толкоз положително движение, само че усилената работа на целия тим към този момент дава резултати. От Остин насам автомобилът ни е доста по-бърз. Днес трябваше да разберем по какъв начин ще се показа Макс Верстапен със приблизително твърдите гуми, това беше незнайна за нас ”, показа британецът.

„ Успях да изпреваря Макс от третия опит, в спринта би трябвало да действаш доста деликатно и премерено – добави Ръсел. – Ако сбъркаш през днешния ден, на следващия ден може да си финален на старта. Но аз доста желаех да печеля това съревнование и съумях да намеря метод. Двамата с Люис на следващия ден сме на първа редица, ще е ужасно. Макс и на следващия ден ще е доста мощен, само че ще се опитаме да го победим и в неделното съревнование ”, приключи Джордж Ръсел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР